Herplaatsers

Af en toe worden er om verschillende redenen goede tehuizen gezocht voor jong volwassen of oudere Rexen of Sphynxen.
Wilt u zo'n volwassen Rex of Sphynx een liefdevol thuis geven, neem dan gerust contact met ons op.
Wanneer wij een kat ter herplaatsing hebben en u komt er voor in aanmerking dan hoort u van ons.

Advertentie plaatsen

Leden/abonnees van de werkgroep kunnen gratis hun advertentie opgeven. Ook voor niet leden willen wij een service bieden, de kosten voor niet leden bedragen € 5,- per advertentie, deze blijft 3 maanden op de site staan.
Voorwaarde is dat uw Rex of Sphynx in bezit is van een stamboom, nog een geldige enting heeft en gecastreerd/gesteriliseerd is.

De Werkgroep Rexen en Sphynxen is niet verantwoordelijk of aansprakelijk wanneer er iets fout loopt tussen koper en verkoper.
Tips over de aanschaf.

Heeft u vragen, zijn er onduidelijkheden? Benader ons gerust.

Voor herplaatsers kunt u ook terecht bij de bemiddeling van Felikat:

Devon Rex 

Herplaatsing /Nieuw Huisje gezocht. 

Wegens onvoorziene privé-omstandigheden zijn wij op zoek naar een nieuw huisje voor onze chocolate point Devon Rex.
Onze 2 jarige zachte, lieve poes Snoetje zit het liefst bij je op schoot en kruipt heerlijk tegen je aan. Ze is speels en is gek op aandacht. Soms is ze een beetje ondeugend en hongerig. Snoetje is gesteriliseerd en altijd netjes onderhouden bij de dierenarts. Het is voor Snoetje beter om haar voorlopig als enige kat te houden. In een later stadium is een tweede kat/kitten waarschijnlijk beter voor haar. Snoetje woont momenteel in Noord Holland.
Wanneer je serieuze interesse hebt, stuur dan een email naar m.boonen@rexkattenclub.nl Zij zal je bericht naar ons doorsturen.